Ontdek Europacamp, de leukste camping van Saint-Hubert (Luxemburg)

Houdt u van de vredige natuur? Doet u niets liever dan wandel- of fietstochten maken?

Laat de drukte van het dagelijkse leven dan even achter u en kom genieten in een oase van rust, in het midden van de natuur – bij Europacamp  camping in Saint-Hubert.

Ruime staplaatsen voor residentiële caravans

Al onze residentiële bewoners genieten van ruime staplaatsen voor hun caravan. Elke plaats combineert de heilige rust van het omliggende groen met een perfecte bereikbaarheid van alle faciliteiten, zoals sanitaire installaties.

 

Alle stacaravans kunnen op hun plaats genieten van:

  • een privéparking
  • een barbecueplaats
  • een tuinhuisje
  • toegang tot elektriciteit
  • toegang tot sanitaire faciliteiten en waterpunten op de camping

Camping in Saint-Hubert voor kortverblijf

Iedereen die een weekje of een weekendje met vrienden of familie wilt ontspannen in de natuur, kan bij ons terecht voor royaal bemeten campingplaatsen. Kies het plekje dat u het beste past: met of zonder schaduw, vlakbij of liever iets verder gelegen van de sanitaire voorzieningen …

We beschikken ook over campingplaatsen voor groepen, die perfect geschikt zijn voor 10 tot 50 personen – in de volle natuur, natuurlijk.

Verhuurservice

Wilt u een comfortabele stacaravan huren? Geen probleem!

Onze stacaravans zijn de perfecte manier om een verblijf in de Ardennen door te brengen. Ze zijn gelegen op ruime percelen in het hart van het woud. U kunt er comfortabel in verblijven met groepen tot 5 personen. Bovendien beschikken ze over alle toebehoren voor een zorgeloos verblijf.

Een groene oase

Onze camping is de perfecte plek om even te ontsnappen aan het hectische leven. Ons terrein is gelegen op slechts 2 kilometer van Saint-Hubert (Luxemburg) en wordt omringd door meer dan 22 hectare aan bos en woud.

 

Saint-Hubert geniet een prachtige reputatie onder liefhebbers van pure natuur – maar ook van de jacht. Talloze groepen fietsers en motorijders kennen de weg naar onze camping.

Activiteiten op onze camping in de Ardennen

Op de camping worden activiteiten georganiseerd op maat van onze bezoekers. Wandelliefhebbers kunnen een uitgestippeld parcours volgen van maar liefst 4 kilometer, doorheen de 22 hectare bos die onze camping rijk is. Ook begeleide wandelingen worden regelmatig georganiseerd.

 

Er is een speeltuin beschikbaar voor kinderen tussen 5 en 12 jaar. De ouders kunnen ontspannen op het terras van onze bar met een glaasje, een ijsje of een warme wafel terwijl ze hun kindjes in het oog houden.

 

Sportievelingen kunnen hun hart ophalen op een van onze 12 sportvelden, waar ze naar hartenlust kunnen volleyballen, badmintonnen, voetballen of een potje petanque spelen.

Hebt u vragen of wilt u een plaats reserveren op onze camping in de Ardennen?

 

Contacteer Europacamp in Saint-Hubert (Luxemburg)!